LERAREN

 Louis Alves

Mijn naam is Louis Alves. Heb mijn opleiding gevolgd aan de Hogeschool voor Muziek en dans (Codarts) en succesvol afgerond. Ben vervolgens met studiebeurzen naar New york & Los Angeles vertrokken om verder in dans te studeren. Hier heb ik bij erkende Dansscholen als The Alvin Ailey school(NY), Steps (NY), Broadway Dance centre (NY), The edge Performing Arts Center (LA) en Millenium Dance Complex (LA) lessen kunnen volgen van verschillende Docenten/Choreografen.

Ik werk nu als Freelance danser in NL voor dansgezelschappen, artiesten, TV en shows en geef daarnaast ook les op verschillende amateurscholen en Dansacademies.

I love dancing and love to teach dance and pass my experiences & knowledge to others.

 

 Danielle Minnee

Danielle Minnee, afstuderend aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en dansdocent in hart en nieren! In juli 2016 zal zij dan ook haar HBO studie, Bachelor of Education in Dance afronden. Als opgeleid technisch danseres en dus bijna gediplomeerd dansdocent, maar ook als choreografe en organisator, begint zij vastberaden bij The Dance Complex!

Momenteel werkt Danielle als allround dansdocent, geeft zij les aan diverse doelgroepen en ligt haar focus op de creatief, expressieve ontplooiing en technische controle in dans. De fantasierijke wereld van het kind gebaseerd op haar technisch fysieke doelen (en persoonlijke achtergrond), belooft een inspirerende combinatie te worden! Dynamische verschillen, spanning en ontspanning, verlenging van het lichaam, zelfverzekerdheid, individuele ontplooiing en samenwerken, zullen kernbegrippen zijn in haar lessen.

Bij The Dance Complex hoopt Danielle haar ervaringen, talent en kennis met veel liefde de jonge dansers te inspireren:“Werk doelgericht, gefocust, met een tikkeltje gekkigheid en durf al-tijd jezelf te zijn. Ik geloof in jou!”

 

Michael van der Hulst

Michael van der Hulst is op 6 jarige leeftijd begonnen met klassiek ballet en jazz. Vanaf zijn 10e jaar is daar tap bij gekomen en heeft hij in de jaren daarna nationaal en internationaal veel mogen optreden. Zijn tapopleiding volgde hij bij Ed Mansveld, die samen met Barrie Stevens een dansschool had. Pas 14 jaar was hij toen hij in Carre Amsterdam stond en een jaar later in London en Berlijn met een tapdans gezelschap. Hierna is hij bij internationale top tapdansers lessen gaan volgen en heeft daardoor een eigen stijl kunnen ontwikkelen.

Michael heeft van verschillende docenten tap en danslessen/workshops gevolgd o.a. van Marijke de Braal, Jason Samuel Smith, Brenda Bufalino, Ed Mansveld, Brian Rogers, Deliah Steward en Herbert Neutgens. Michael heeft choreografisch bijgedragen aan diverse shows van o.a. Wella en L’Oréal ook choreografeerde hij voor de tv shows van Tineke Schouten.

In 2014 deed hij samen met zijn dochter mee aan de tv-dansshow Everybody Dance Now. Als echte tapdanser, zal het tappen samensmelten met show/jazz en hip hop invloeden. Geen oubollige muziek, maar Hip Hop, dubstep, house en commerciële top 40 hits klinken door de boxen tijdens zijn lessen.

Zijn motto is; Een les niet gefeest is geen leuke les geweest.